Menu Sluiten

Nieuws

Maart 2024kalender voor jouw welbevinden (en dat van een ander)

🍀 We kunnen misschien niet direct veranderen wat er in de wereld gebeurt, maar onze dagelijkse acties maken nog steeds een groot verschil. Hier zijn enkele ideeën om je te helpen positiever in het leven te staan.

In de kalender vind je tal van dagelijkse acties die je kunt uitvoeren om jouw welbevinden een boost te geven. En, je helpt er anderen ook nog eens mee. Probeer eens iets uit en deel die kalender… met familie, vrienden en collega’s!

Verkouden of niet lekker? Virus alert volgens het laatste nieuws
Natuurlijk neem ik -net als mijn collega’s in de praktijk- de nodige voorzichtigheid in acht. Daarom wordt er gewerkt op afspraak. Bel me gerust om te bespreken wat je precies kunt verwachten als het tot een bezoek komt, wat de maatregelen zijn die in de praktijk zijn ondernomen en bijvoorbeeld wanneer het verstandiger is om jouw bezoek uit te stellen.

Het spreekt vanzelf: een masseur zorgt altijd voor goede hygiëne. Dat vertaalt zich o.a. in een schone ruimte, massagebank en altijd schone handdoeken.
Heb je een afspraak en voel je je niet helemaal lekker? Verplaats de afspraak dan naar een ander moment. Dat doe ik namelijk ook: ik neem geen cliënten onder handen als ik me niet optimaal voel.
Ga verstandig om met alle informatie en bij wat je doet.

Het RIVM biedt algemene informatie en vragen en antwoorden over het Coronavirus.

Daarnaast geven wij je graag de volgende adviezen:

In de wintereditie van het stijlvolle b.magazine

de nieuwe lente